Xanten 2014

Van een grote meeting naar een kleine gezellige meeting in Xanten Duitsland. Op nog geen 2 en een half uur rijden van Rotterdam ligt het gezellige Xanten (naast het Archeologisch park). Een meeting met alle ingrediënten die het zo bijzonder maken. Van een toilet wagen, tot een grote bar met wit bier. Maar ook een wijnbar, een frituur en een gigantisch groot gezellig kampvuur.
 
 
 
 
  En weer de auto ingepakt om naar Xanten te rijden. Aan het weer lag het niet. Zon en heerlijk warm wat de rit aangenaam maakte. Bijna het vakantie gevoel. Dat vakantie gevoel wordt dan nog even versterkt bij de inschrijving met een leuk drankje. Hoe het heet? Geen idee. Het was LHM groen en mierzoet.

De dag zelf was verkoeling zoeken in de schaduw, zo warm was het. Maar met het kleine briesje kon je toch over het terrein lopen en kijken bij alle kleine winkeltjes. En zo had iedereen een eigen activiteit die middag. De een ging winkelen (ijsje halen) in het oude pittoreske centrum van Xanten op loop afstand, de andere ging lekker niks doen, biertje erbij en van luifel naar luifel.

Met een groot kampvuur zijn de avonden altijd gezellig. De een zit voor de tent, de andere aan de bar met tap bier of witbier en weer andere zitten bij de wijnbar of aan het kampvuur. De ongedwongen sfeer van deze meeting is heerlijk. Zo ook de gigantisch grote schotel van de Griek, wat voor sommige een traditie is om die ieder jaar weer te bestellen en helemaal op te eten.

Xanten was weer top. Op naar volgend jaar....
-2cvTravel-
   
 
 
     
   
     
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact