Ter Apel 2014

Je hebt in het weekend van Koninginnedag Koningsdag zoveel activiteiten dat de keuze, wat-te-doen, erg lastig kan worden. In bijna alle plaatsen van het land is er wel iets te doen. Maar in dat zelfde weekend, is er een 2cv meeting, die georganiseerd wordt door 2cv club Winschoten. http://2cvclubwinschoten.nl/
 
 
 
 
  Een kleine meeting, een ondergewaardeerde meeting in het hoge noorden. In Ter Apel tegen de Duitse grens aan. (Goedkoop tanken). Het wordt altijd gehouden in op 1 van de velden bij een grote Groningse boerderij met luxe faciliteiten zoals Douches, WS's maar ook een keuken en een heuse huiskamer. Daarnaast veel groen en rust. Ok de rust wordt verstoord door de verschillende Citroens die aanwezig zijn variërend van moderne Picasso's, Xantia's Jumpers, Boxers, Caravans & campers, maar ook een Traxion of wat te denken van de HY. Maar natuurlijk ook de A-types en hun tentjes.

Een kleine gezellige meeting met de beroemde gehaktballen waar op zaterdagavond gezamenlijk gegeten wordt. Een gigantische pan met lekker eten wordt bereid door de organisatie. Wat de pot schaft? Dat weet je pas als het zover is. Een echte verrassing dus. En waar vind je nog op een meeting iedere ochtend gratis ontbijt en koffie?

Het is niet alleen meeting dat weekend van Koningsdag, maar natuurlijk ook de verschillende vrijmarkten, rommelmarkten afstruinen naar leuke spullen voor een euro of minder. Zoals ieder jaar zijn er diverse markten in de omgeving van Ter Apel en Mussel. Zo hoef je niks te missen van Koningsdag, en ben je toch op een van de gezelligste meetings van Noord Nederland. Tot volgend jaar !!!
-2cvTravel-
   
 
 
     
   
     
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact