4e Lindetreffen - Oldeholtpade
Het moest er ooit eens van komen. Lindetreffen in Oldeholtpade of all places. Vorig jaar konden we niet, het jaar daarvoor waren we ergens anders en dit jaar... dit jaar moesten we komen. En het was een geweldig super weekend. Aan te raden voor alle meeting gangers. Over het algemeen een rustige meeting maar genoeg voor ieders wat wils. vrijdag avond na het werk vertrokken we op naar Friesland. De afslag af en de weg onderdoor kwamen we aan in een klein dorpie genaamd; Oldeholtpade. op de camping aldaar was een groot veld ingericht voor de meeting. het was al aardig druk met A-types, caravan's, HY's, Xantia's, takeldozen en vrachtwagens. Her en der branden de vuurkorven er al gretig op los en de meeting gangers kropen om het gezellige knetterende vuur heen. heb je een vuurkorf, heb je vrienden. het zelfde geld met een luifel (als het regent). Ergens het kamp op gezet, bij een vuurkorf gekropen, drankje en heerlijk het mandje in. Als het zo lekker rustig is, slaap je ook heerlijk.
 
 
 
 
  De volgende ochtend was iedereen (voor zijn of haar doen) vroeg uit de veren. de zon zorgde er wel voor dat iedereen wakker werd in hun tent. mede hierdoor was iedereen ook rijkelijk wakker wanner de puzzelrit gereden dient te worden. een erg leuke mooi uitgezette puzzelrit die wederom moeilijker was dan je dacht. Achteraf gezien dan!!! Ook hier weer mooi weer, dakje open en door de kleine weggetjes, dorpjes heen volgde we onze speurtocht per 2cv. Ergens halverwege een koffie stop op het terras bij een benzinepomp? om door te gana naar de finish.

nog niet terug of de "winterspelen" diende zich al aan met een sneeuw machine, ski's sleetje rijden, muts handschoenen sjaal, alles er op en er aan. De geweldige kapriolen zorgde voor veel vertier in de brandende zon.
De avond zorge voor een beetje afkoeling maar de vuurkorven deed dat weer teniet. Tis ook zo gezellig he?!?

De volgende dag, zondag, dropen de meeste weer af op naar huis. voor de 1 om de hoek voor de andere in de andere (uit)hoek. Maar feit blijft, Lindetreffen is ene super gezellige meeting in Friesland.

Oet Morn.

   
 
 
     
   
     

 

 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact