2cv meeting Back 2 Beusichem
Back to Beusichem - Met andere 2CV-verenigingen werdt op 13 juni 2009 een sterrit georganiseerd naar Beusichem, de “moeder aller 2CV meetings” (1964). Rond het 40-jarig bestaan van de Ami, nodigde men alle A-types uit, in het bijzonder die uit het bouwjaar ‘69 (i.v.m. een tentoonstelling op de markt). Naast de tentoonstelling was er is er een koffer-bakverkoop en verder goldt er vrijheid blijheid en ouderwetse gezelligheid!
 
 
 
 
 

Vanuit heel Nederland waren er routes met Beusichem als mega-magneet. Zo ontstond een sterroute waarbij iedereen kon aanhaken. We verzamelden op het Ei rond 10.00 uur. Vervolgens vertrokken we in colonne vanaf het Korperpad. De rit voerde door de Alblasserwaard en stopte rond 12.30 uur bij AC Meerkerk. Onze aankomst te Beusichem was rond 14.00 uur . De meeting eindigde rond 18.00 uur en na afloop ging men op eigen gelegenheid terug naar huis.

Ook 2cvTravel was er van de partij met diverse A-types. Zoals gezegd verzamelde we ons op het korperpad van VAG 't Eendeei. Daar kon nog vlug de nodige koffie en thee gedronken worden alvoeren we met een routebeschrijving met zijn allen er vandoor gingen. Via de snelweg onder de Noord door gingen we 'weg van de snelweg". als je dan bedenkt hoe mooi Nederland is, geweldig en het weer zat ons allemaal ongelooflijk mee. De route voerde ons door mooie pittoreske plaatjes langs het water, via smalle dijkjes naar het laatste stukje snelweg bij Utrecht naar Beusichem.

Aangekomen in Beusichem was even lastig om een parkeerplaats te zoeken, maar zoals het ons betaamt konden alle A-types een plek vinden in het kleine gezellige pittoreske Beusichem. Het was een zeer mooie dag en alle slierten vanuit het hele land kwamen rond de middag binnen en het plein raakte lekker vol. De kofferbak verkoop deed goede zaken evenals de CCNL met de loterij. Een heerlijke dag waar we weer veel bekende gezichten hebben gezien, vele weer hebben gesproken en tot zien op de wereldmeeting... de weg naar huis, met dak open, ging over de snelweg. Dus dit was Beusichem. Tot volgend jaar.

   
 
 
     
 
 
     

 

 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact