2cv Club Winschoten Voorjaarsmeeting in Ter Apel 24 tot 26 april 2009
Voor 2cvTravel een korte meeting, maar wel een gezellige meeting. De Voorjaarsmeeting welke door 2cv Club Winschoten georganiseert wordt en bekend is om zijn beroemde of beruchte, 'gehaktballen', was een heerlijke voorjaarsmeeting met zeer goed weer. De ingang was een beetje lastig vinden om dat dit een gras pad was naast de boederij, maar eenmaal aangekomen, direct de tent opgezet en tijd om in te schrijven. vele bekende gezichten waren weer aanwezig, het kampvuurtje knapperde al heerlijk en de feestverlichting maakte het plaatje compleet. Binnen in de bar konden we ons inschrijven alwaar een welkoms drankje klaar stond; Berenburger !! De gehaktballen vlogen over de toonbank en iedereen vermaakte zich kostelijk tot in de kleine uurtjes.
 
 
 
 
  Zaterdag was iedereen (op een enkeling na) vroeg wakker. De zon brande lekker op de tent, de vogels zongen uit volle borst en de paarden genoten van de eerste zonnestralen. De koffie stond al klaar in de bar. Wat het wakker worden erg veraangenaamde. Na een klein ontbijtje besloten wij om 150 kilometer verderop te gaan winkelen eten en drinken. Oldenburg, der alt stadt. Een prachtige stad waar je heerlijk kan winkelen in de vele kleine straatjes. na onze inkopen (waaronder een nieuwe slaapmat met ingebouwde pomp en dons gevuld)

Blij met onze nieuwe aankopen hebben we ons tegoed gedaan aan een heerlijke maaltijd in de Ratskeller.
http://www.ratskeller-oldenburg.de/ waar gastheer Wilfried Fey en zijn vrouw ons uitzonderlijk goed verzorgde.
Met goed gevulde buiken, een voldaan gevoel en een lege knip, gingen we 150 kilometer terug naar Ter Apel. Daar aangekomen konden we direct aan de borrel. Het kampvuur brande weer lekker en prompt speelde Botulisme nog enkele nummers in de bar. Een heerlijke gezellige zwoele avond met vele blije (en soms iewat aangeschoten) gezichten.

Zondag minder vroeg wakker als de ochtend ervoor, maar de koffie die wederom klaar was maakte ook deze keer weer veel goed. Zelfs met een gekookt eitje erbij. Wat wil een mens nog meer... Na het ontbijt hebben wij onze spullen ingepakt en richting het Noorden gereden, ookwel 'de stad' genoemd, om enkele familie bezoekjes te plegen.

Een heerlijk weekend, waar wij 2cv Club Winschoten voor willen bedanken.
   
 
 
     
   
     

 

 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact