2003 - 14th International Meeting of 2CV
De 14e internationale citroen 2cv en deriviaten meeting in Vinadio Italie. Een wereldmeeting die niet snel vergeten wordt. Een warme meeting. Zeg maar gerust heet met temp boven de 40 graden. Maar ook een meeting waar een nieuw chassis onder de 07 ging. Gebroken op het veld van de meeting in een klein afwaterings greppeltje. De anti-knikplaten die er in Griekenland in zijn gelast, hebben het tot dan toe gehouden. Een meeting waar we zelfs de krant hebben gehaald. Nieuwe mensen hebben leren kennen en met een in elkaar geknutselde gare eend dwars door Monaco hebben gereden tussen de dure luxe wagens. Vinadio werd net niet Finito!
 
 
 
 
 

 
Klein probleempje nog. Hij schakelde beroerder dan beroerd. Op te lossen door de koppeling ff af te stellen. Dit heb ik gedaan op de eerste camping waar we fatsoenlijk stonden, fatsoenlijk vanwege de dag ervoor omdat we zeer, zeer brut waren weg gestuurd bij een gemeente camping ergens in Frankrijk. Die nacht hebben we op Defensiegrond heerlijk wild gekampeerd. Nadat de koppeling weer in orde was reden we via de kleinste wegen door Frankrijk. Wat een genot. Wel ff opletten met het remmen natuurlijk, alleen voorremmen!

Ergens op de route begon de 07 ineens raar te doen. Hij remde haast niet en ik begon stevig olie te verliezen. het verbruik lag op 1 liter olie op 50 kilometer. Das best veel... niet fijn om zo naar huis te rijden. Dus maken!!
Bij een Peugeot garage hebben we de Oliedruksensor dicht laten lassen en het lek was gedicht. Olieverbruik was nu nagenoeg nihil. En remmen? dat kon de 07 ook weer. De laatste Camping aan de maas in Frankrijk betekende ook gelijk de laatste vakantie dag.. mijn accu had het ook al begeven maar kon de pret van huis niet meer deren... De laatste kilometers naar huis.. waren ... prettig doch gestemd !!!

YES IK HEB HET GEHAALD !!!!
 
Hierbij wil ik iedereen bedanken die meegeholpen heeft op welke manier dan ook, met de chassiswissel van de -07- ONWIJS bedankt iedereen.

Mijn speciale dank gaat uit naar;

Het team van eendmeel.nl, Arnold, Remco, Wendy & Jorieke Roelofs
Het Eendeei, Rudi en Patric
Citroen Club Rijnmond, Martijn van Well (dank voor je boormachine)
Een fantastische engelsman met sleutel 46
Een geweldige Fransman met het demonteren van de veerpotten
www.123Ignition.nl Albert en Collega's
2cv4&6 Club, Sasky Geert (Frunobulax)
Badmust en vele vele vele anderen................

Bedankt allemaal !!!!

Bekijk hier de rest van de foto's van Vinadio Chassiswissel

 
Vinadio
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
Foto's
 
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact