De tweede ZOB meeting

De tweede ZOB meeting 2015, de tweede Zuid Oost Brabant meeting. Een meeting georganiseerd door Brabanders. Ontstaan uit het idee dat er weer eens een gezellige meeting in Nederland moet zijn voor CitroŽns ouder dan 25 jaar waar gezelligheid voorop staat. Op een gezellige boeren camping. En dat is weer gelukt, en hoe! Met meer dan 120 inschrijvingen een van de grotere, zo niet de grootste meeting van Nederland. In ieder geval, de gezelligste !!!!
 
 
 
 
  ZOB. Met dik 120 inschrijvingen een meeting die in 1x de ranglijsten aanvoert van de leukste, gezelligste en misschien wel de grootste meeting van Nederland in Zuid Oost Brabant. Asten. De plek waar het zich afspeelt , met 13.079 inwoners (red. telling op 01-01-2014) is de plek to-be in juni. Nog preciezer: Camping Martinus Plak, Een kleine boeren camping bij Asten waar niks normaal is. Een douche in een oude silo, een informatie bord van een tekentafel, een volledig ingerichte tent of een boot of huifkar. Meer informatie over deze bijzondere camping kan je vinden op: http://www.minicamping-martinusplak.nl/ 

Het concept en idee van de eerste meeting werd weer uit de kast gehaald. Een bewezen concept wat garant stond en staat voor plezier en gezelligheid. Zo trad op vrijdagavond de band Piskeflod op in de centrale ruimte, een oude kapschuur waar tevens de bar stond. Piskeflod, een band waar 1 van de organisatoren in speelde. Fantastisch en zo gezellig dat de meeste de tijd vergaten (of hoeveel biertjes ze op hadden). Muziek, kampvuur, heerlijke hamburgers met pakkende namen als U23, Pallas of Club. Laat zochten de meeste hun tentje of klapkar of teardrop weer op om wakker te worden van dat eene buitje wat we hebben gehad. Een regenbui voor het stof. http://www.tjoosten.nl/wp/blog/2011/11/13/piskeflode/

Ook dit keer was er weer een uitgebreid ontbijt waar menig hotel of bed and breakfast jaloers op is. Hard gekookt ei, roer ei, bacon, koffie, thee, orange jus, yoghurt, fruit en brood in alle soorten, het kon niet op. Voor wie echte koffie wilde uit een 2cv pick-up, die geheel op zonnen energie werkte, sponsende gelijk een goed doel. En de koffie was heerlijk !!! Na het ontbijt was er de mogelijkheid om de puzzelrit te rijden door de Peel. (wiki de Peel: De Peel is een grotendeels verdwenen hoogveengebied op de grens van de Nederlandse provincies Noord-Brabant en Limburg. Het strekte zich ongeveer uit van Weert in het zuiden tot Grave in het noorden. Eeuwenlang vormde het een rijksgrens.) Een puzzeltocht met leuke vragen, lastige vragen en een opdracht: Gooi zover mogelijk een remtrommel.
Wilde je iets anders doen, dan was dat ook mogelijk. De kinderen konden zwemmen in het zwembad en weer anderen stalden hun waar uit op het plein, genietend van de zon (en wind). Het was weer een prachtige dag die afgesloten werd door weer een live band. Waar toveren ze die fantastische bands toch vandaan.

En na zoveel gezelligheid komt vanzelf de zondag. De laatste dag van de ZOB-meeting. Uiteraard weer een stevig ontbijt in de ochtend zon. Weer een ontbijt met alles erop en eraan. Wat is dat toch goed geregeld. Beter kan je de dag niet beginnen. Nadat alle buikjes rond gegeten zijn kon de offraod rit, ook wel Stof-Road Rit beginnen. Een rondrit in colonne, door de Brabantse peel. Verhard en onverhard. Alleen door de droogte was het erg, heel erg stoffig. Maar niet minder leuk.

Terug op het terrein pakte we de spullen in en gingen voldaan naar huis van weer een super geslaagd weekend.
De tweede  ZOB meeting was in 1 woord: Super. Wat een gezellige en goed georganiseerde meeting.
Absoluut tot volgend jaar !!
-2cvTravel-

   
 
 
     
   
     
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact