Citroen Club Rijnmond - Oudenhoorn & 30 jaar CCR!

Een nieuwe locatie, een nieuwe camping, een nieuwe feesttent, maar met de vertrouwde leden van de CCR en leden van diverse andere clubs, die ook dit jaar weer een fantastische meeting hebben georganiseerd. De meeting begon al weg-van-de-snelweg in de polder van Zuid holland over de kleine smalle slingerweggetjes en slingerdijken naar Oudenhoorn. Een idyllisch dorpje onder de rook van Hellevoetsluis. Eenmaal aangekomen op de boederij-camping werden we allemaal hartelijk ontvangen bij de inschrijftent met een welkoms drankje, appelcake, en weer die verschrikkelijke moeilijke raadvraag over hoeveel zitten erin? Dit keer een mooie snoeppot met een onbekend aantal snoepjes. De winnaar kreeg de snoeppot. Dat waren wij helaas niet : )
 
 
 
 
  De knusse, gezellige en intieme opzet van het terrein was er voor iedereen wat wils met als centraal punt de grote feesttent met bar en frituur. De vrijdag avond werd er vol op genoten. Het kampvuur brandde, iedereen was vrolijk gemutst en het weer zat ons erg mee. Ook de zaterdag was het weer een enorm feest. Zeker toen er een oude grote Citroen Brandweerwagen het terrein opreed. Precies optijd voor de rondrit met een onbekende eindbestemming. De rit voerde door de kleine boerenlandwegen via Hellevoetsluis naar ons eindbestemming in Rockanje. Het kleinste museum op Voorne-Putten. Er was van alles te zien zoals alles op het gebied van oude kruidenierswaren, blik, tabaksartikelen, hoeden en kleding. Deze bizarre verzameling is ondergebracht in een kruidenierswinkel, cafeetje, pleintje, hoedenzolder en een ouderwetsche oudhollandsche schnoepwinckel. Ook was er een gekke tuin te bezoeken met allerlei flauwe grappen. Nadat we de rommelmarkt winkel en de snoepwinkel leeg gekocht hadden was het tijd om op het terras te genieten van overheerlijke cake met koffie in het zonnetje. http://www.indenhalvenmaen.nl/

Na de koffie kon ieder zijn weg weer gaan en ging 1 groep met de Brandweerwagen mee naar het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis. Voordeel van een antieke brandweerwagen is dat je deze pal voor de deur kan parkeren. Binnen is de Citroen 2cv Brandweerwagen vele malen op de foto gezet en geen detail is overgeslagen. Helaas was de Brandweer HY op dat moment niet aanwezig. Tot grote teleurstelling van sommige. Wellicht volgend jaar, want een bezoek is dit museum zeer zeker de moeite waard. na ons bliksembezoek vertrokken we weer naar de Camping en was het tijd voor eten, drinken, de grote loterij, kampvuur en een heleboel frikandellen. http://www.nationaalbrandweermuseum.nl/

Wakker worden in de mist 's ochtendsvroeg op een camping in Oudenhoorn heeft iets magisch. gelukkig trok de mist snel weg en konden we aan een zeer, zeer luxe en uitgebreid gezamelijk Champagne ontbijt gaan genieten met wentelteefjes, pannenkoeken, eieren in alle soorten en uitteraad de Prosecco. Een feestontbijt. Immers de CCR is jarig. 30 Jaar en voor ieder ingeschreven familie/auto/team was er een presentje: Een schaal 1:43 gele Michelin HY bedrukt met 30 jaar Citroen Club Rijnmond.

Nadat we met vele handen alles opgeruimd hadden, de auto's volgepakt hadden, namen we afscheid en konden we nog heel even nagenieten van de slingerdijkjes terug naar de snelweg, op naar huis.

-2cvTravel-
   
 
 
     
   
     
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact