CCR Meeting St. Mihiel (Dep 55 Meuse Frankrijk)
 
Maak van de meeting tevens je Vakantie. Wij vertrokken na ons werk voor een weekje vakantie. Te beginnen met de meeting in St. Mihiel en daar te blijven staan tot de vrijdag of zaterdag om weer naar huis te gaan. De rit er naar toe was een wel bekende rit alleen dit keer niet via Breda maar via de andere kant Antwerpen in. Na een aantal uurtjes kwamen we aan in St Mihiel en al snel stond het kamp. We waren niet de enige en die er al stonden, hadden ook vakantie. Of ze stonden er al een paar dagen of weken en bleven ook nog een paar dagen na de meeting.
 
 
 
 
  De meeting zelf was een rustige meeting dit keer. ten tijde van de CCR Meeting was er ook de Finse meeting. Enkele van de CCR waren afgereisd naar Finland om daar opgevreten te worden door de muggen. Wij kozen voor een meeting in de buurt. En er waren er meer. De Camping is gezellig simpel en goedkoop, maar met een broodservice wat het best weer luxe maakt voor een gemeente camping. De meeting dagen bestaan voornamelijk uit boodschappen doen bij de Cora, de Decathlon meerdere malen bezoeken en op de camping vissen of een boekje lezen. Met als hoogtepunt de gezamenlijke bbq midden op het pad. Om zoals iedere avond rond het kampvuur te zitten kletsen en drinken, maar ook te snoepen van de lokale lekkernijen. Wat is Frankrijk toch een heerlijk land : )

De meeste vertrokken de zondag weer om huiswaarts te gaan, maar ook een groot deel bleef nog een paar dagen. Tijd om erop uit te gaan en de omgeving eens goed te bekijken via de kleinste (onverharde)paden. En wanneer je daar rijd, kom je veel tegen. Naast diverse eenden ook HY's en een prachtige Mehari van een oud vrouwtje. maar het indrukwekkendste is en blijft toch wel de loopgraven van de dorst. Mocht je in de buurt zijn, neem de afslag op de D964 net na St Mihiel en volg de borden. Verder is de omgeving sowieso adembenemend mooi met alle prachtige landschappen vol met zonnebloemen, heuvels en kleine dorpjes en kerkjes. Te veel om op te noemen. Je moet dit zelf ervaren. Wel handig als je een boekje hebt waarin het een en ander staat uitgelegd. Maar na vele dagen rond te hebben gereden en vele dorpjes te hebben bezocht, vertrokken ook wij weer huiswaarts. Helaas met veel, heel veel regen, wat nog een dorpje in Limburg heet doen overlopen. Na een lange natte rit waren we weer veilig thuis aangekomen.

The Sun(flower) is Up!
   
 
 
     
   
     
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact