CCR Poldermeeting Mookhoek
20-21-22 April

De foto hierboven geeft al een beetje aan hoe de eerste meeting van het jaar was. Voor vele was het de eerste Citroen meeting voor sommigen de tweede of zelfs al de derde. Voor 2cvtravel was het de eerste van 2012. Kort samengevat: nat, winderig, modderig, fris, regen, blubber maar onwijs gezellig.
 
 
 
 
  De Poldermeeting in Mookhoek is altijd een leuke meeting. Heerlijk om weer even in te komen, de nieuwe tent uit te proberen of je kampeer uitrusting te testen. Vorig jaar was het prachtig weer met veel zon, weinig wind en heerlijke zomerse temperaturen. Dit jaar was het wel even anders. De weerberichten op radio en tv voorspelde al niet veel goeds. Maar dat weerhoud de meeste niet, om niet te gaan. De die-hards waren aanwezig en genoten vollop (maar niet van de regen).

Zaterdag overdag waren we met een paar man naar Rotterdam gegaan. In de Remise van de RET staat een oude Citroen PY700 Brandweerwagen tussen de trams verstopt. TEAB en een gratis fles wijn. Maar hoe leuk en hoe origineel de oude bejaarde brandweerwagen ook is, niemand kan hem kwijt. En daarbij, een vrachtwagen van dik 5 ton kan je never nooit niet met een B rijbewijs rijden. Dat was tevens het probleem voor vele anderen. Met veel foto's, mooie oplossingen en een illusie rijker vertrokken we weer terug naar Mookhoek om daar 's avonds tussen de buien door te warmen aan het kampvuur. Een heerlijk warm en groot kampvuur mag niet ontbreken op een meeting. Of het aan het weer lag, of de temperaturen, laat werd het niet.

Zondag rustig ontbeten, koffie en wakker geworden konden de tenten toch nog een beetje drogen in de paar zonnestralen die over Mookhoek schenen. Met een ingepakte auto reden we dan ook weer door de buien heen terug naar huis.

De eerste meeting van het jaar zit er weer op.
   
 
 
     
   
     

 

 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact