Voorjaarsmeeting Ter Apel 2011
29-04 tot en met 1 mei was de Voorjaarsmeeting in Ter Apel. Georganiseerd door 2cv Club Winschoten.
Het was weer een gezellige meeting, alleen dit keer met heel veel wind, wind en snachts veel wind. Door de wind en mede door Code Rood, konden we geen kamvuur stoken. Alles was droog en dor maar toch ook weer groen en fris.
 
 
 
 
  De rit vanuit Rotterdam naar Ter Apel verliep rustig. Rustig omdat er heeel veeel file stond, en dat de auto van Eef niet harder kon door a) de wind en b) een carberateur die lui is. Met een gangetje tussen de 78 en de 92 km/h kwamen we na meer dan 3 uur aan op het terrein. Ondanks de wind (!) was het toch heerlijk weer. Na de meeste hallo te hebben gezegd kon 2cvTravel het kamp opslaan. Tijd voor een biertje en vanwege de, yeb daar komt ie weer, de wind, gingen we binnen in de oude boederij een drankje drinken en een gehaktballetje scoren. Dit is immers de meeting van de gehaktballen, en lekker dat die zijn...mmmm van, de slager! Na een biertje of wat en een paar shots was het tijd om terug te waggelen naar de tent om eens lekker een uiltje te knappen, en de roes uit te slapen.

Koninginnedag 2011
Wilhelmus van oranje kater... sta ik moeilijk op!
Het is koninginnedag en dat moet traditioneel gevierd worden. Van te voren hadden we al gekeken wat Ter Apel en omstreken te bieden had aan vertier. Dat was Clown Jopie en een paar vrijmarkten in de buurt. Met een heerlijk stevig ontbijt maakte we Ter Apel en omgeving onveilig met ons bezoek en konden we de vrijmarkten afstruinen naar dat eene wat we net niet nodig hebben. Helaas hebben we dat wat we niet nodig hebben, niet kunnen vinden. Wel heel veel andere meuk gezien. Het was in iedergeval weer erg leuk. Hebben we dat ook weer eens meegemaakt.

Terug op de boedrij, camping, meeting terrein hebben we maar als extra vertier de carberateur vervangen van de eend. En nu rijd ie weer als een speer. Vroaaammmm....... met een paar stofwolken!!! Eef is helemaal blij (en ik ook)
Al met al was het toch weer een lange dag slenteren, autorijden, kletsen en wandelen door de stevige wind : )
Die ging maar niet liggen. Terug op het kamp was zoals gebruikellijk de maaltijd. Iedereen doneert 2,50 euro en wat je te eten krijgt? dat weet je pas 1 minuut van te voren. Dit keer was het Capucijnes : ) Heerlijk. En je geniet er zo lang van. Tot wel dagen erna : ) !!!! Maarja, ondanks de wind bleven we niet echt hangen, ook al geen centraal groot, gezellig kampvuur. dus maar weer een biertje of wat en vroeg onder de wol.

Je raad het al, het waait nog steeds behoorlijk fors. We werden wakker en weer staat die blower aan. Echt ongelooflijk, om gek van te worden. We hebben maar een stevig ontbijt gemaakt en het kamp afgebroken. Terug naar huis. Geen wind, want die hadden we in de rug en binnen 2 en een half uur waren we thuis.

Heerlijk even geen wind meer....
   
 
 
     
   
     

 

 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact