3e (Internationale) CCR - Vestingsmeeting Hellevoetsluis.
30-2 oktober 2011 Locatie: Camping De Weergors in Hellevoetsluis.

De hele week prachtig weer, zon, weinig wind, bijna hoog zomer en dat eind september begin oktober. Zou Al Gore gelijk hebben gehad met zijn An Inconvenient Truth. Wat duidelijk is dat het warm mooi weer is, en perfect weer om de kampeerspullen weer eens te pakken (al zaten ze nog in de auto van de vorige keer.) Op naar Hellevoetsluis met de besteleend uit 1960. Het hele eind van Rotterdam naar Hellevoet. Een weerzien op de Camping Het of De Weergors. Alleen dit keer hadden ze bijna de hele camping geanexeerd met de feesttent in het midden van het grote grasveld wat net gemaaid was. (niet hinderlijk ofzo... maar dat gras komt echt overal..!!!).
 
 
 
 
  Hellevoetsluis, zon, tent, bier, vrienden, eenden, en andere moderne Citroens met hun sleurhutten (niet perse verkeerd ofzo... maar het worden er wel steeds meer, of worden de leden steeds ouder?) Wij hadden onze tenten opgezet en konden de anderen hallo zeggen waaronder M Leweis uit de UK die voor 1 nacht even langs kwam. Een internationale meeting zonder kampvuur. In de grote tent tijd voor een biertje of 2 of 3 of 4 en daarna na een drukke werkweek maar de tent in. Het was inmiddels zeer koud en ongelooflijk nat buiten geworden. De dauw regende van de auto's en de tenten onder een prachtige sterrenhemel.
De zon brande de volgende ochtend al fel en met een meetingontbijt (Bolletje Ei met Spek) en de gratis koffie was het erg fijn wakker worden. Een paar koffie's later gingen wij met 1 auto naar Oostvoorne, om de expositie van CitroenAZU (Flickr.com) te bekijken maar ook keramiek en de zilversmederij. Zeer de moeite waard (het kost wel geld, want het glimt) gingen de dames met de buit (Een ring en een Workshop) de deur uit. terug op de meeting was het tijd om niks te doen. Niks doen is een vak, stilzitten is een kunst en we worden er steeds bedrevender in zo aan het einde van het seizoen. De een gaat breien, de andere lezen en weer een andere gaat een auto maken of opent zijn winkel (Rommelmarkt). Ondertussen kwamen er meer en meer binnen en werd het alweer snel erg gezellig in de zon. Op de camping zit ook een panne(n)koeken restaurant waar we met 12 personen gemiddeld 1,3 panne(n)koeken hebben gegeten. Een aanrader!! zeker de Boerenpanne(n)koek.

Terug was de loterij begonnen. De vele vele vele prijzen werden uitgedeeld en iedereen had het naar zijn zin, althans zo leek het. Om daarna weer in de feesttent de rest van de avond te drinken, kletsen, praten, geinen, en wat niet al nog meer... Wat opviel was dat de meeste mensen zonder een HY of caravan in de feesttent waren. Maarja dat terzijde. Wij hadden het beregezellig totdat de man met de moker kwam en ons dan toch maar naar bed dwong.

Weer was het nat, vochtig en nat geweest die nacht. Eerst weer een meeting breakfast om daarna maar heel rustig de tenten ten droge te leggen. De zon brande al rijkelijk op alles was nat was. (en ook op alles wat niet in de schaduw was). Nog snel een laatste kop koffie uit de automaat en dan zit het er al weer op.. ook deze meeting was weer erg gezellig!! op naar volgend jaar en dan graag weer met dit weer.

The Sun is Up!
   
 
 
     
   
     

 

 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact