Plattinnekes-meeting 17-19 augustus 2007.
Voor de 5de maal wordt de Plattinnekes meeting in Zondereigen georganiseerd. Dit jaar met thema vlaams getint. Een groep vrienden onder elkaar zijn er mee begonnen om eens per jaar een meeting te houden. Het weekend voor kerst wordt er altijd een kerstallen tocht georganiseerd, dit over leuke bennendoor wegen en stukken onverhard. www.plattinnekes-meeting.tk
 
 
 
 
  We vertrekken vrijdag in de namiddag (Cor, Roel, Jesper, Tim) Bij aankost in België doen we eerst nog wat inkopen in Baarle-Hertog / Baarle Nassau, doen en eten we er gelijk eten. We rijden door naar Zondereigen ongeveer 6 km rijden vandaar war we toen zaten. De meeting is goed bezocht al op vrijdag avond zijn we inschrijfnummer 41,42,43,1. Nummer 1 is achter gehouden door de organisatie en is gegeven aan Tim. De hele avond wordt er gezellig bij gepraat aan de bar en bij de buiten kachel. Cor en Roel sluiten de tent af vroeg in de ochtend.

Zaterdag, nadat we een beetje bij gekomen zijn van de vorige avond gaan we aan het geheel verzorgt ontbijt beginnen een groot ei wordt voor ons gebakken, verder kan je nog kiezen uit kaas en verschillende worst en zoetstoffen. Gelijk een bak koffie pakken om wat bij te komen. De rondrit begint om een uur en is van het soort bolleke pijl, je ben de bol en je volgt de pijl zo volg je de hele route. Leuke route die begint op het meeting terrein de het eerste stuk rijden we al verkeert we moesten rechts afslaan een zandweg op maar wij rieden er voorbij. Na het keren pakken we het zandpad waar best een diepe plas op licht, ramen dicht en doorrijden. Zo volgen we de route over onverharde en verharden wegen naar de eerst proef hier wordt een paap toernooi gehouden. Ieder krijgt 4 loden schijven waar mee je een kegeltje mee om moet gooien waar wat los geld op licht. Wij hadden niets Etwin en Tim het is vrij lastig. We rijden weer door we rijden nu met auto`s samen. De route
kan een A en een B de A is voor de gene die zuinig op de auto is of niet van wassen houd, route B is voor degenen die iets meer van wassen houd een heel stuk onverhard. Zo komen we Langs de schepijs winkelen waar we natuurlijk even een ietsje pakken. Tim die moet nu de rit verlaten wegens een familie feestje Etwin van Veller rijd nu met jesper mee. Deze maken nu de rit wel af met als afsluiting weer een leuk zwembad waar je doorheen moest rijden. Vanaf zes uur is er een breugheliaanse tafel lekker eten. Deze gehele avond staat in het teken van Vlaams getint de muziek is hierna en er worden belgische films af gespeeld. Rond half twaalf is Tim weer terug van het familie feest.

Zondag begint weer met een stevig ontbijt maar nu wel met spek met eieren. Daarna is er prijsuitreiking voor de mooiste 2pk (2cv) en de opvallendste, ook krijgt iedereen een prijs die voor het eerst kwam, de prijsuitreiking van de rondrit. Er is ook een speciale prijs te winnen een toples car wash. Jammer genoeg kwamen wij herniet voor in aanmerking zelf wassen dus. Er volgt een groepsfoto met alle gieten op een rij. Daarna is de meeting gedaan we rijden weer terug naar huis. Er zijn 71 auto`s ingeschreven er waren zelfs mensen uit Slovenië.
Kortom een aanrijder voor volgend jaar dus!!
Tim van de Windt.
   
 
 
     
     
     
 
 

2 C V T R A V E L

         
 
  © Copyright 2014 - 2cvTravel. All Rights Reserved.

ADVERTEREN   Disclaimer  Contact